Tapasztalatok, gondolatok

Nyúli "tüzes" chili

Tavaszt, meleget, napsütést akarok

2018. február 19. - Nyúlitüzes

Azt azért szögezzük le, hogy a téltől jobban nem utálok semmit. Aki kitalálta a hideget, simán agyon tudnám csapni. Nem halad semmi kint. A váz kész, de a polikarbonát még messze. Lassan a sima paprikákat is el kellene vetni, na persze elvetni nem nagy cucc, inkább a további dolgok azok. Hú, nagyon kiborít, hogy hó van, és lesz. A fákat le kellene mosni tavaszi, lemosó permettel, de nem lehet még. Egy-két barackfa rügyben van, azoknak, ha tényleg mínusz 15 lesz, annyi. Az vigasztal, hogy a csiliket úgysem lehet még kivinni. A második kék fény alatt hatalmasat fejlődött mindegyik, így most kéthetente variálok, hogy azalatt is mind tölthessen időt. A narancs scorpion-Ed féle, nem vagyok nagyon megelégedve, és a csoki morugák is olyan érdekesek. Elvetettem még 60 db moruga redet, mert azt keveslem. Ezen a képen a moruga scorpion yello van, olyan hihetetlen szépen tud fejlődni. :) 

Ma fedeztem fel, hogy amit Franciaországban vettünk növénytáp milyen npk arányú. Hát,m jobb, mint a volldünger sóé. Úgyhogy holnaptól azt kapnak. A nitrogén túlsúlyos a jó ilyenkor, és a pingvinkakis táp pont olyan. Nem tudom, eddig hogy nem vettem észre a leírásán. Mindegy, jobb későn, mint soha. 

Most még az sem vigasztal, hogy az első adag medvehagymát megettük. Nincs valami csiribú csiribá, hogy meleg legyen? 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyulituzes.blog.hu/api/trackback/id/tr1513682442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása